Receptuur Cuisine Culinaire Amsterdam 1982-2013
home
zoek
menu's lijst
kok
wijn
menucommissie
colofon
September 1982
Aantal gangen 4 | aantal personen 10 | zoekterm ∅
> volledig menu | gang   > 1    > 2    > 3    > 4   

Grand dessert [4]
Sorbet (volgens kant en klaar recept)

Peren
Perziken
Druiven
Bramen
Mango
Kiwi of wat de markt verder te bieden heeft.
Maak al het fruit schoon en snijd het in mooie partjes. Tips: perziken in heet water houden en dan pellen. Druiven pellen en heel houden. Behandel het fruit met zorg en zet het in de koelkast.
De sorbet in de diepvries moet om het halve uur worden omgeroerd. Van één der vruchten (nader te bepalen) maken we een coulis.

Presentatie
In het midden van de koude borden ruimte vrijhouden voor de sorbet. We schikken de vruchten op een mooi manier op het bord. Denk ook aan een plekje voor de coulis. Als laatste een bolletje sorbet middenin. Garneren met een koekje.