Receptuur Cuisine Culinaire Amsterdam 1982-2013
home
zoek
menu's lijst
kok
wijn
menucommissie
colofon
Mei 1982
Aantal gangen 4 | aantal personen 10 | zoekterm ∅
> volledig menu | gang   > 1    > 2    > 3    > 4   

Bouillon Colbert [2]
Ingrediënten 15 personen
300 gr worteltjes
300 gr doperwten
300 gr princessenboontjes
3 eieren
½ bos peterselie
Ca 4 ltr bouillon
400 gr tartaar
1 prei
4 eiwitten
Peterselie
Dragon
Kervel
Lavas
Klaar de bouillon met het kruidenbouquet, de eiwitten en de tartaar. Vraag de eiwitten van een ander gerecht. Maak de groenten schoon. Kook ze apart beetgaar.
Bak van 3 eieren flinterdunne omeletjes en snijd ze in dunne reepjes.
Zorg dat je bloedhete diepe borden hebt klaar staan. Verdeel de groenten en de reepjes ei over de borden en giet er de hete bouillon over.