Receptuur
Cuisine Culinaire Amsterdam 1982-2013
home
zoek
menu's lijst
kok
wijn
menucommissie
colofon
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
00
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
Selectie op jaar 1999
jan
[1]
Carpaccio van tonijn, tartaar van tonijn, shii-take, rettich en een sojadressing
feb
[1]
Tian of Crab and Tomato
mrt
[1]
Celery Root Ravioli with Celery and Mushroom Filling and Red Wine Reduction
apr
[1]
Amuse: Tomatencompote
mei
[1]
Rouleau van eendenborst en eendenlever met groene kool en truffeltapenade
jun
[1]
Zalmtartaar met krokante aardappel, gerookte zalm en kwartelei
sep
[1]
Mousseline van mosselen met saffraangelei en kruidensaus
okt
[1]
Warme kokkels met tomatencoulis
nov
[1]
Gebakken gamba's omwikkeld met tomaat, koriander, parmezaanse kaas en een saladebouquet
dec
[1]
Gratin van garnalen en bloemkool
jan
[2]
Risotto met kippenlever en roquefort
feb
[2]
Gebakken paling met verjussaus
mrt
[2]
Geroosterde mul met groene linzen, gele biet, meiknolletjes en kalfsfondsaus
apr
[2]
Carpaccio van lamszwezerik met inktvisje en tapenade
mei
[2]
Geroosterde zeebaarsfilet met kerrie, komijn en gekonfijte paprika
jun
[2]
Bisque van strandkrabben met Hollandse garnaaltjes
sep
[2]
Beklede tong met morilles
okt
[2]
Kabeljauw in mosterdsabayon
nov
[2]
Kwartel in filodeeg met boschampignons met een krul eendenlever en eigen jus
dec
[2]
Ravioli van kreeft met getruffeerde mousse van knolselderij en truffelboter
jan
[3]
Snelkorst
feb
[3]
Eend in wijnblad met krentensaus
mrt
[3]
Peppered Lamb Loin with Polenta, Ratatouille and Bell Peppered-Infused Lamb Stock Reduction
apr
[3]
Schelp van croissantdeeg
mei
[3]
Gebraden lamstournedos met tomatenrisotto, artisjok, asperge en eigen jus
jun
[3]
Waterzooi van Noord-Hollandse Blauwe met lamsoren en blanke asperges
sep
[3]
Paddestoelentartaar met kalfsnieren en bieslookvinaigrette
okt
[3]
Pakketje van kalfsvlees, romige waterkers, wortelspaghetti en paddestoelenfricassee
nov
[3]
Gekonfijte kalfsrib-eye met fondantaardappel en romige tijmsaus
dec
[3]
Hert met vier soorten peper
jan
[4]
Feuilleté met konijn, grove hutspot en korianderjus
feb
[4]
Gedroogde pruimen in rode wijn met gemberparfait
mrt
[4]
Le nougat glacé aux fruits confits, sauce àl' orange amère
apr
[4]
Zeefruit in een schelp van croissantdeeg
mei
[4]
Gekonfijte ananas met boerenyoghurt/kardamon-ijs
jun
[4]
Perziktaartje met frangipane, vanillesaus en perziksorbet
sep
[4]
Pana cotta met grappa en rood fruit
okt
[4]
Savarin
nov
[4]
Gepocheerde peer met donker-biersabayon, vanilleroom-ijs en krokant amandelbrunet
dec
[4]
Warme geitenkaas met gebakken appels
jan
[5]
Zoethoutijs
apr
[5]
Aardappel/aubergine-gratiné
okt
[5]
Basis
dec
[5]
Chocoladekoek met muntsaus en sabayon
jan
[6]
Crème brulée
apr
[6]
Duet van struisvogel en aardappel/aubergine-gratiné
jan
[7]
Citroentaart
apr
[7]
Met kaasbavarois gevulde appel en appel/calvados-saus