Receptuur Cuisine Culinaire Amsterdam 1982-2013
home
zoek
menu's lijst
kok
wijn
menucommissie
colofon
Selectie op jaar 1999
jan
 [1]
Carpaccio van tonijn, tartaar van tonijn, shii-take, rettich en een sojadressing
feb
 [1]
Tian of Crab and Tomato
mrt
 [1]
Celery Root Ravioli with Celery and Mushroom Filling and Red Wine Reduction
apr
 [1]
Amuse: Tomatencompote
mei
 [1]
Rouleau van eendenborst en eendenlever met groene kool en truffeltapenade
jun
 [1]
Zalmtartaar met krokante aardappel, gerookte zalm en kwartelei
sep
 [1]
Mousseline van mosselen met saffraangelei en kruidensaus
okt
 [1]
Warme kokkels met tomatencoulis
nov
 [1]
Gebakken gamba's omwikkeld met tomaat, koriander, parmezaanse kaas en een saladebouquet
dec
 [1]
Gratin van garnalen en bloemkool
jan
 [2]
Risotto met kippenlever en roquefort
feb
 [2]
Gebakken paling met verjussaus
mrt
 [2]
Geroosterde mul met groene linzen, gele biet, meiknolletjes en kalfsfondsaus
apr
 [2]
Carpaccio van lamszwezerik met inktvisje en tapenade
mei
 [2]
Geroosterde zeebaarsfilet met kerrie, komijn en gekonfijte paprika
jun
 [2]
Bisque van strandkrabben met Hollandse garnaaltjes
sep
 [2]
Beklede tong met morilles
okt
 [2]
Kabeljauw in mosterdsabayon
nov
 [2]
Kwartel in filodeeg met boschampignons met een krul eendenlever en eigen jus
dec
 [2]
Ravioli van kreeft met getruffeerde mousse van knolselderij en truffelboter
jan
 [3]
Snelkorst
feb
 [3]
Eend in wijnblad met krentensaus
mrt
 [3]
Peppered Lamb Loin with Polenta, Ratatouille and Bell Peppered-Infused Lamb Stock Reduction
apr
 [3]
Schelp van croissantdeeg
mei
 [3]
Gebraden lamstournedos met tomatenrisotto, artisjok, asperge en eigen jus
jun
 [3]
Waterzooi van Noord-Hollandse Blauwe met lamsoren en blanke asperges
sep
 [3]
Paddestoelentartaar met kalfsnieren en bieslookvinaigrette
okt
 [3]
Pakketje van kalfsvlees, romige waterkers, wortelspaghetti en paddestoelenfricassee
nov
 [3]
Gekonfijte kalfsrib-eye met fondantaardappel en romige tijmsaus
dec
 [3]
Hert met vier soorten peper
jan
 [4]
Feuilleté met konijn, grove hutspot en korianderjus
feb
 [4]
Gedroogde pruimen in rode wijn met gemberparfait
mrt
 [4]
Le nougat glacé aux fruits confits, sauce àl' orange amère
apr
 [4]
Zeefruit in een schelp van croissantdeeg
mei
 [4]
Gekonfijte ananas met boerenyoghurt/kardamon-ijs
jun
 [4]
Perziktaartje met frangipane, vanillesaus en perziksorbet
sep
 [4]
Pana cotta met grappa en rood fruit
okt
 [4]
Savarin
nov
 [4]
Gepocheerde peer met donker-biersabayon, vanilleroom-ijs en krokant amandelbrunet
dec
 [4]
Warme geitenkaas met gebakken appels
jan
 [5]
Zoethoutijs
apr
 [5]
Aardappel/aubergine-gratiné
okt
 [5]
Basis
dec
 [5]
Chocoladekoek met muntsaus en sabayon
jan
 [6]
Crème brulée
apr
 [6]
Duet van struisvogel en aardappel/aubergine-gratiné
jan
 [7]
Citroentaart
apr
 [7]
Met kaasbavarois gevulde appel en appel/calvados-saus