Receptuur Cuisine Culinaire Amsterdam 1982-2013
home
zoek
menu's lijst
kok
wijn
menucommissie
colofon
Selectie op jaar 1998
jan
 [1]
"Ravioli" van zalm met garnalen en mosselen en saus van sjalotjes
feb
 [1]
Gekarameliseerde zalm met zijn tartaar op fijne gemarineerde groentjes
mrt
 [1]
Belgische witlof gevuld met kreeft
apr
 [1]
Soufflé van fontinakaas met een gemengde salade en een dressing van honing-edik
mei
 [1]
Salade van zeeduivelwangen met appel, kerrie en crème fraîche
jun
 [1]
Torentje van zalm en aardappelschijfjes met "kaviaar"
sep
 [1]
Zeetong "yama"
okt
 [1]
Anti pasti
nov
 [1]
Haringsoufflé en -carpaccio
dec
 [1]
Zeeuwse oester met saus van eendenlever
jan
 [2]
Gamba's met spinazie, basilicum en gefrituurde schorseneren
feb
 [2]
Galette van zeevis met groene pompoen, rode-wijnvinaigrette
mrt
 [2]
Witlofsoep geglaceerd met bieslookroom
apr
 [2]
Een heldere saffraanbouillon met zeevruchten
mei
 [2]
Gesmoorde griet met tomaat, kappertjes, bieslook en lauwwarme spinazie
jun
 [2]
Aspergetimbaaltje met aspergesaus
sep
 [2]
Duif in pastatoffees á la Meuse
okt
 [2]
Gnocchetti di castagne al fonduta di formaggio e scorzone
nov
 [2]
Zeeduivel met witloof en geuze
dec
 [2]
Mozaïek van tarbot en zalm, met wortel, prei en erwtjes
jan
 [3]
Taartje van bladerdeeg met slakken en kruiden
feb
 [3]
Pot-au-feu van kalkoen, gebonden met boerenboter en olijfolie, geparfumeerd met verse wintertruffel
mrt
 [3]
Tonnetje van konijnenrug met pasta van gevogelte en ham
apr
 [3]
Drie verrassingen van het lam
mei
 [3]
Gegrilde parelhoen met eendenleverravioli en saus van gedroogde morilles
jun
 [3]
Koekje met kikkerbilletjes, paddestoelen en kervelsaus
sep
 [3]
Baskische kabeljauw met groente en sinaasappelsaus
okt
 [3]
Cosce d' anatra al marsala
nov
 [3]
Varken zevenvoud
dec
 [3]
Heldere wildbouillon
jan
 [4]
Gestoofde kalfswang met eendenlever en knolselderij
feb
 [4]
Peer gebakken in duizendbladerdeeg
mrt
 [4]
Coulibiac van winterfruit
apr
 [4]
Chocolade lasagne met zoethoutijs en kumquat
mei
 [4]
Appel/pruimen-gratin met citroen/yoghurt-ijs en kaneelcrackers
jun
 [4]
Lamfilet in een kruidenjasje met geitenkaasje in pancetta en topinamboerchips
sep
 [4]
Diverse bereiding van aardbeien
okt
 [4]
Budino di riso e cioccolato
nov
 [4]
Warm fruit onder een kapje
dec
 [4]
Moeflonbout met romige groenten
jan
 [5]
Tarte de fromage blanc
jun
 [5]
Vijgen met chocolade/karamel-saus en tongabonenijs in een tuilebakje
dec
 [5]
Dessert 1iere novembre
dec
 [6]
Bitter chocolate truffles