Receptuur
Cuisine Culinaire Amsterdam 1982-2013
home
zoek
menu's lijst
kok
wijn
menucommissie
colofon
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
00
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
Selectie op jaar 1998
jan
[1]
"Ravioli" van zalm met garnalen en mosselen en saus van sjalotjes
feb
[1]
Gekarameliseerde zalm met zijn tartaar op fijne gemarineerde groentjes
mrt
[1]
Belgische witlof gevuld met kreeft
apr
[1]
Soufflé van fontinakaas met een gemengde salade en een dressing van honing-edik
mei
[1]
Salade van zeeduivelwangen met appel, kerrie en crème fraîche
jun
[1]
Torentje van zalm en aardappelschijfjes met "kaviaar"
sep
[1]
Zeetong "yama"
okt
[1]
Anti pasti
nov
[1]
Haringsoufflé en -carpaccio
dec
[1]
Zeeuwse oester met saus van eendenlever
jan
[2]
Gamba's met spinazie, basilicum en gefrituurde schorseneren
feb
[2]
Galette van zeevis met groene pompoen, rode-wijnvinaigrette
mrt
[2]
Witlofsoep geglaceerd met bieslookroom
apr
[2]
Een heldere saffraanbouillon met zeevruchten
mei
[2]
Gesmoorde griet met tomaat, kappertjes, bieslook en lauwwarme spinazie
jun
[2]
Aspergetimbaaltje met aspergesaus
sep
[2]
Duif in pastatoffees á la Meuse
okt
[2]
Gnocchetti di castagne al fonduta di formaggio e scorzone
nov
[2]
Zeeduivel met witloof en geuze
dec
[2]
Mozaïek van tarbot en zalm, met wortel, prei en erwtjes
jan
[3]
Taartje van bladerdeeg met slakken en kruiden
feb
[3]
Pot-au-feu van kalkoen, gebonden met boerenboter en olijfolie, geparfumeerd met verse wintertruffel
mrt
[3]
Tonnetje van konijnenrug met pasta van gevogelte en ham
apr
[3]
Drie verrassingen van het lam
mei
[3]
Gegrilde parelhoen met eendenleverravioli en saus van gedroogde morilles
jun
[3]
Koekje met kikkerbilletjes, paddestoelen en kervelsaus
sep
[3]
Baskische kabeljauw met groente en sinaasappelsaus
okt
[3]
Cosce d' anatra al marsala
nov
[3]
Varken zevenvoud
dec
[3]
Heldere wildbouillon
jan
[4]
Gestoofde kalfswang met eendenlever en knolselderij
feb
[4]
Peer gebakken in duizendbladerdeeg
mrt
[4]
Coulibiac van winterfruit
apr
[4]
Chocolade lasagne met zoethoutijs en kumquat
mei
[4]
Appel/pruimen-gratin met citroen/yoghurt-ijs en kaneelcrackers
jun
[4]
Lamfilet in een kruidenjasje met geitenkaasje in pancetta en topinamboerchips
sep
[4]
Diverse bereiding van aardbeien
okt
[4]
Budino di riso e cioccolato
nov
[4]
Warm fruit onder een kapje
dec
[4]
Moeflonbout met romige groenten
jan
[5]
Tarte de fromage blanc
jun
[5]
Vijgen met chocolade/karamel-saus en tongabonenijs in een tuilebakje
dec
[5]
Dessert 1iere novembre
dec
[6]
Bitter chocolate truffles