Receptuur Cuisine Culinaire Amsterdam 1982-2013
home
zoek
menu's lijst
kok
wijn
menucommissie
colofon
Selectie op jaar 1997
jan
 [1]
Heldere ossestaartsoep
feb
 [1]
Bavarois van tarbot
mrt
 [1]
Tongfilets met rivierkreeftjes en spinaziesaus
apr
 [1]
Langoustine, St-Jacobsmosselen met gevogeltegelei en gemarineerde groenten
mei
 [1]
Crème des courgettes
jun
 [1]
Salade van asperges met een galantine van slibtong en gamba's
sep
 [1]
Cheese scones
okt
 [1]
Tum ayam (gestoomd gekruid kipgehakt in bananenblad)
nov
 [1]
Salade van zwezerik en sinaasappel
dec
 [1]
St-Jakobsschelpen met prei en wortel
jan
 [2]
Zuurkool op de wijze van de C.C.N.
feb
 [2]
Bâtons van varken op een bedje van prei en kerriesaus
mrt
 [2]
Velouté de poivrons aux crevettes
apr
 [2]
Vismoussenestje van forel met gamba's
mei
 [2]
Rotolo van groene pasta met parelhoender
jun
 [2]
Ravioli gevuld met een farce van gerookte zalm, juliennegroenten en citroensaus
sep
 [2]
Ciabatta
okt
 [2]
Sop udang besar (soep van grote garnalen)
nov
 [2]
Groenteterrine
dec
 [2]
Wildbouillon met reepjes gedroogde pomodori en reepjes gerookte duivenborst
jan
 [3]
Deserttrio
feb
 [3]
Creatie van kreeft en kip in een heldere kreeftensaffraansaus
mrt
 [3]
Gevulde parelhoen
apr
 [3]
In paprikafarce verpakte lamsfilet met groentengarnituur, aardappeltorentje en basilicumsaus
mei
 [3]
Gevulde kwartel met aardappellinten, lentegroenten en kruidensaus
jun
 [3]
Texels lamsboutje met rozemarijnsaus, tuinboontjes en aardappelpoffertjes
sep
 [3]
Insalata di frutti di mare
okt
 [3]
Nasi putih (witte rijst), nasi kuning (gele rijst) en beras merah (rode rijst)
nov
 [3]
Ragoût de marcassin aux raisins
dec
 [3]
Spinazie-peersorbet
feb
 [4]
Savarin met vers fruit en witte-chocolademousse
mrt
 [4]
Kaasbavarois
apr
 [4]
Chocolade-capellini di angelo in filodeeg met aardbeienijs, mangomousse en frambozensaus
mei
 [4]
Appelcompositie
jun
 [4]
Tiramisù
sep
 [4]
Zalmfilet met hijiki en miso/gember-saus
okt
 [4]
Babi kecap (varkensvlees in zoete-ketjapsaus)
nov
 [4]
Charlotte aux fraises des bois
dec
 [4]
Mariage van haas en duinkonijn met basilicum, paddestoelen en aardappelrozetjes
mrt
 [5]
Gembermousse met aardbeiensaus
sep
 [5]
Spatchcock van kwartels met rozemarijn
okt
 [5]
Sambal goreng tempe
dec
 [5]
Meringues met chocoladeijs en witte-chocoladesaus en vanilleijs met cassissaus
sep
 [6]
La glace aux pruneaux à l'Armagnac, ginger steam pudding en crème anglaise
okt
 [6]
Serundeng
okt
 [7]
Acar campur