Receptuur
Cuisine Culinaire Amsterdam 1982-2013
home
zoek
menu's lijst
kok
wijn
menucommissie
colofon
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
00
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
Selectie op jaar 1997
jan
[1]
Heldere ossestaartsoep
feb
[1]
Bavarois van tarbot
mrt
[1]
Tongfilets met rivierkreeftjes en spinaziesaus
apr
[1]
Langoustine, St-Jacobsmosselen met gevogeltegelei en gemarineerde groenten
mei
[1]
Crème des courgettes
jun
[1]
Salade van asperges met een galantine van slibtong en gamba's
sep
[1]
Cheese scones
okt
[1]
Tum ayam (gestoomd gekruid kipgehakt in bananenblad)
nov
[1]
Salade van zwezerik en sinaasappel
dec
[1]
St-Jakobsschelpen met prei en wortel
jan
[2]
Zuurkool op de wijze van de C.C.N.
feb
[2]
Bâtons van varken op een bedje van prei en kerriesaus
mrt
[2]
Velouté de poivrons aux crevettes
apr
[2]
Vismoussenestje van forel met gamba's
mei
[2]
Rotolo van groene pasta met parelhoender
jun
[2]
Ravioli gevuld met een farce van gerookte zalm, juliennegroenten en citroensaus
sep
[2]
Ciabatta
okt
[2]
Sop udang besar (soep van grote garnalen)
nov
[2]
Groenteterrine
dec
[2]
Wildbouillon met reepjes gedroogde pomodori en reepjes gerookte duivenborst
jan
[3]
Deserttrio
feb
[3]
Creatie van kreeft en kip in een heldere kreeftensaffraansaus
mrt
[3]
Gevulde parelhoen
apr
[3]
In paprikafarce verpakte lamsfilet met groentengarnituur, aardappeltorentje en basilicumsaus
mei
[3]
Gevulde kwartel met aardappellinten, lentegroenten en kruidensaus
jun
[3]
Texels lamsboutje met rozemarijnsaus, tuinboontjes en aardappelpoffertjes
sep
[3]
Insalata di frutti di mare
okt
[3]
Nasi putih (witte rijst), nasi kuning (gele rijst) en beras merah (rode rijst)
nov
[3]
Ragoût de marcassin aux raisins
dec
[3]
Spinazie-peersorbet
feb
[4]
Savarin met vers fruit en witte-chocolademousse
mrt
[4]
Kaasbavarois
apr
[4]
Chocolade-capellini di angelo in filodeeg met aardbeienijs, mangomousse en frambozensaus
mei
[4]
Appelcompositie
jun
[4]
Tiramisù
sep
[4]
Zalmfilet met hijiki en miso/gember-saus
okt
[4]
Babi kecap (varkensvlees in zoete-ketjapsaus)
nov
[4]
Charlotte aux fraises des bois
dec
[4]
Mariage van haas en duinkonijn met basilicum, paddestoelen en aardappelrozetjes
mrt
[5]
Gembermousse met aardbeiensaus
sep
[5]
Spatchcock van kwartels met rozemarijn
okt
[5]
Sambal goreng tempe
dec
[5]
Meringues met chocoladeijs en witte-chocoladesaus en vanilleijs met cassissaus
sep
[6]
La glace aux pruneaux à l'Armagnac, ginger steam pudding en crème anglaise
okt
[6]
Serundeng
okt
[7]
Acar campur