Receptuur
Cuisine Culinaire Amsterdam 1982-2013
home
zoek
menu's lijst
kok
wijn
menucommissie
colofon
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
00
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
Selectie op jaar 1996
jan
[1]
Witte broodjes, rozemarijnbroodjes en zoute broodjes
jan
[1]
Quenelles met roze pasta, hollandaise en peultjes
feb
[1]
Lauw-warme salade van paksoi en, met rijstvermicelli gepaneerde, gefrituurde gamba's aangemaakt met saffraandressing
mrt
[1]
Bloemkooltimbaaltje met mosselen, kaviaar en wodkasaus
apr
[1]
Lentesalade met kalfslever en mierikswortelsaus
mei
[1]
Salade van kreeft
jun
[1]
Klein voorgerecht van meloen met gerookte ganzeborst
sep
[1]
Pizza au saumon mariné et au saumon fumé
okt
[1]
Salade van bosduif en knolselderij en bospaddestoelen
nov
[1]
Cajun Gumbo
dec
[1]
Witloftimbaaltje met snoekbaars en garnalen
jan
[2]
Quenelles met roze pasta, hollandaise en peultjes
jan
[2]
Gegratineerde oesters in witte wijnsaus met groentegarnering en spek
feb
[2]
Makreel gestoofd in tomaat, foelie, sereh, djeruk purut en sherry
mrt
[2]
Paprikasoep met camembert
apr
[2]
Romige soep met gerookte zalmforel
mei
[2]
Op de huid gebakken zeebrasem met bouillabaisesaus
jun
[2]
Taartje van gamba's, pasta en tomaat met basilicumolie en balsamicodressing
sep
[2]
Demi-homard àla purée de haricots verts et beurre noisette
okt
[2]
Bouillon met sjalotjes en ravioli
nov
[2]
Cornbread
dec
[2]
Bouillon van garnalen met gevulde morieljes en shiitake-profiteroles
jan
[3]
Gegratineerde oesters in witte wijnsaus met groentegarnering en spek
jan
[3]
Hert met wildsaus, dariole, appelbakje en rozemarijnbroodje
feb
[3]
Gesauteerde eendeborst met duizend-jarige saus en geroosterde shii-takes en korianderrijst
mrt
[3]
Met zwarte rijst gevulde kwartels in kumquats/sinaasappel-saus
apr
[3]
Lamsrug in kruidenkorst en tijmsaus met tagliatelle van boekweit en ragout van drie soorten bonen
mei
[3]
Barberie-eend met meiknollen
jun
[3]
Loempiaatje gevuld met ragout van tuinboontjes en lamszwezerik
sep
[3]
Crème volaille àla mère Blanc
okt
[3]
Heilbot en konijnerug in fillodeeg en forellenspätzli
nov
[3]
Ceasar Salad
dec
[3]
Medaillons van gevogelteborst en ganzelever in een groenkoolblad met pont-neuf aardappel
jan
[4]
Hert met wildsaus, dariole, appelbakje en rozemarijnbroodje
jan
[4]
Desert Tripotage
feb
[4]
Citroen/laurier-ijs gegarneerd met anijstuille's
mrt
[4]
Verschillende fruitsoorten in wijngelei met pepermuntroomijs en vanillesaus
apr
[4]
In Glühwein gestoofde peer met speculaascrème in een amandelmandje met vanillesaus en frambozencoulis
mei
[4]
Diverse soorten bereidingen van rabarber
jun
[4]
Tournedos van zalm en zeeduivel met asperges, aspergesaus en saffraanaardappels
sep
[4]
Tarte tatin àla vanille
okt
[4]
Gele tomaatjes met cassispuree en oreganosorbet
nov
[4]
Roasted Filet of Beef àl' Americaine with Vidala Onion Timbales
dec
[4]
Hoorntjes gevuld met bavarois van witte chocolade, citroenijs, citrusvruchten en een sausje van limoenlikeur
jan
[5]
Desert Tripotage
jan
[5]
Witte broodjes, rozemarijnbroodjes en zoute broodjes
apr
[5]
Groentenbouillon
jun
[5]
Flensjes met mango en cocos
nov
[5]
An Anthology of American Desserts
dec
[5]
Visfumet