Receptuur Cuisine Culinaire Amsterdam 1982-2013
home
zoek
menu's lijst
kok
wijn
menucommissie
colofon
Selectie op jaar 1996
jan
 [1]
Witte broodjes, rozemarijnbroodjes en zoute broodjes
jan
 [1]
Quenelles met roze pasta, hollandaise en peultjes
feb
 [1]
Lauw-warme salade van paksoi en, met rijstvermicelli gepaneerde, gefrituurde gamba's aangemaakt met saffraandressing
mrt
 [1]
Bloemkooltimbaaltje met mosselen, kaviaar en wodkasaus
apr
 [1]
Lentesalade met kalfslever en mierikswortelsaus
mei
 [1]
Salade van kreeft
jun
 [1]
Klein voorgerecht van meloen met gerookte ganzeborst
sep
 [1]
Pizza au saumon mariné et au saumon fumé
okt
 [1]
Salade van bosduif en knolselderij en bospaddestoelen
nov
 [1]
Cajun Gumbo
dec
 [1]
Witloftimbaaltje met snoekbaars en garnalen
jan
 [2]
Quenelles met roze pasta, hollandaise en peultjes
jan
 [2]
Gegratineerde oesters in witte wijnsaus met groentegarnering en spek
feb
 [2]
Makreel gestoofd in tomaat, foelie, sereh, djeruk purut en sherry
mrt
 [2]
Paprikasoep met camembert
apr
 [2]
Romige soep met gerookte zalmforel
mei
 [2]
Op de huid gebakken zeebrasem met bouillabaisesaus
jun
 [2]
Taartje van gamba's, pasta en tomaat met basilicumolie en balsamicodressing
sep
 [2]
Demi-homard àla purée de haricots verts et beurre noisette
okt
 [2]
Bouillon met sjalotjes en ravioli
nov
 [2]
Cornbread
dec
 [2]
Bouillon van garnalen met gevulde morieljes en shiitake-profiteroles
jan
 [3]
Gegratineerde oesters in witte wijnsaus met groentegarnering en spek
jan
 [3]
Hert met wildsaus, dariole, appelbakje en rozemarijnbroodje
feb
 [3]
Gesauteerde eendeborst met duizend-jarige saus en geroosterde shii-takes en korianderrijst
mrt
 [3]
Met zwarte rijst gevulde kwartels in kumquats/sinaasappel-saus
apr
 [3]
Lamsrug in kruidenkorst en tijmsaus met tagliatelle van boekweit en ragout van drie soorten bonen
mei
 [3]
Barberie-eend met meiknollen
jun
 [3]
Loempiaatje gevuld met ragout van tuinboontjes en lamszwezerik
sep
 [3]
Crème volaille àla mère Blanc
okt
 [3]
Heilbot en konijnerug in fillodeeg en forellenspätzli
nov
 [3]
Ceasar Salad
dec
 [3]
Medaillons van gevogelteborst en ganzelever in een groenkoolblad met pont-neuf aardappel
jan
 [4]
Hert met wildsaus, dariole, appelbakje en rozemarijnbroodje
jan
 [4]
Desert Tripotage
feb
 [4]
Citroen/laurier-ijs gegarneerd met anijstuille's
mrt
 [4]
Verschillende fruitsoorten in wijngelei met pepermuntroomijs en vanillesaus
apr
 [4]
In Glühwein gestoofde peer met speculaascrème in een amandelmandje met vanillesaus en frambozencoulis
mei
 [4]
Diverse soorten bereidingen van rabarber
jun
 [4]
Tournedos van zalm en zeeduivel met asperges, aspergesaus en saffraanaardappels
sep
 [4]
Tarte tatin àla vanille
okt
 [4]
Gele tomaatjes met cassispuree en oreganosorbet
nov
 [4]
Roasted Filet of Beef àl' Americaine with Vidala Onion Timbales
dec
 [4]
Hoorntjes gevuld met bavarois van witte chocolade, citroenijs, citrusvruchten en een sausje van limoenlikeur
jan
 [5]
Desert Tripotage
jan
 [5]
Witte broodjes, rozemarijnbroodjes en zoute broodjes
apr
 [5]
Groentenbouillon
jun
 [5]
Flensjes met mango en cocos
nov
 [5]
An Anthology of American Desserts
dec
 [5]
Visfumet