Receptuur
Cuisine Culinaire Amsterdam 1982-2013
home
zoek
menu's lijst
kok
wijn
menucommissie
colofon
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
00
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
Selectie op jaar 1995, maand februari, derde gang
jan
[1]
Terrine van gerookte en gemarineerde zalm met aardappels en groene asperges
feb
[1]
Salade van linzen met gerookte sprot
mrt
[1]
Rijstkoekjes met gebakken gamba's en tomatendressing
apr
[1]
Wilde zeeuwse oesters met sauternessabayon
mei
[1]
Salade van aardappel, hart van kropsla en asperges met dungesneden runderlende en basilicumdressing
jun
[1]
Met groente gelardeerde kalfslende met tonijnsaus
sep
[1]
Licht gerookte parelhoenborst met tapenade en rode paprika
okt
[1]
Salade met kwartel en linzen met korianderdressing
nov
[1]
Gegrilde mul met courgette/aubergine-salade
dec
[1]
Salade van krokant gebakken zwezerik met gegrilde appel, gebakken ganzelever en gefrituurde schorseneren en een appel/mosterd-vinaigrette
jan
[2]
Aardappel/waterkers-soep met visrollade
feb
[2]
Ravioli met lamsvlees, gember en aïoli
mrt
[2]
Savarin van kwartel met paddestoelensaus
apr
[2]
Witte koolvis in een spekjasje
mei
[2]
Ravioli met alikruiken
jun
[2]
Tongfilet met "ragoût" van gamba's
sep
[2]
Tartaar van mosselen en slakken met peterseliesaus
okt
[2]
Romige spitskoolsoep met gebakken zeeduivel en gerookte zalm
nov
[2]
Krokant gebakken kalfszwezerik met aardappel/knoflookpuree en kalfsjus
dec
[2]
Drooggebakken grietfilet met een croûte van gruyèrekaas, geserveerd met slakken en gestoofde komkommer
jan
[3]
Gevulde rollade van kipfilet en taartje van zuurkool, aardappelpuree en prei
feb
[3]
Met basilicum gevulde kipfilet en gebraiseerde witlof
mrt
[3]
Gestoofd rundvlees gegratineerd met merg en kruiden en geserveerd met vleesjus gearomatiseerd met knolselderij
apr
[3]
Tournedos van tam konijn met terrine van aardappel en basilicumsaus
mei
[3]
Tamme-eendeborst met kersen en spinazie
jun
[3]
Gegrilde zalm met kruidensaus en asperges
sep
[3]
Confit van kalfsnier met gevulde uien en saus van grove mosterd en ahornsiroop
okt
[3]
Visgoulash met knolselderijravioli
nov
[3]
Gebraiseerde hazebouten met zilveruitjes en schorseneren
dec
[3]
Gebraden fazant met gebakken witlof en een aardappel/truffel-mousseline
jan
[4]
Kersencompote met marsepeinravioli en pralineijs
feb
[4]
Crème brûlée met grapefruit en zwarte peper
mrt
[4]
Dessert van bruine en witte chocolade met bitterkoekjes en amandelcrème
apr
[4]
Charlotte van blue stilton met portgelei
mei
[4]
Zoete tomaten met vanilleijs
jun
[4]
Witte perziken met Camparischuim
sep
[4]
Oriëntaalse sinaasappelsalade en limoensorbet
okt
[4]
Gevulde pruimen met verse walnoten en Vieille-Prunesabayon
nov
[4]
Peer met gorgonzola en witlof/sinaasappel-salade
dec
[4]
Karamelparfait met gemarineerde vijgen in Pedro Ximenez en vanillesaus