Receptuur Cuisine Culinaire Amsterdam 1982-2013
home
zoek
menu's lijst
kok
wijn
menucommissie
colofon
Selectie op jaar 1994
jan
 [1]
Tartaar van entrecôte met pomodori, bieslook en oesters
feb
 [1]
Salade van kipfilet en mango
mrt
 [1]
Salade met licht-gerookt speenvarken en truffeldressing
apr
 [1]
Saffraannoedels met gamba's en tomaat in gemberdressing
mei
 [1]
Gepocheerde tarbot met tomatensaus
jun
 [1]
Terrine van gerookte zalm en avocadomousse
sep
 [1]
Spaanse koude tomatensoep met langoustines
okt
 [1]
Salade van mul en tongfilets met vlinderpasta en kruidendressing
nov
 [1]
Carpaccio van rode biet met kalfstong en mierikswortelvinaigrette
dec
 [1]
Tartaar van parelhoen met komkommer en koriandersaus
jan
 [2]
Tartelette de saumon et pommes de terre aux champignons
feb
 [2]
Warme-visterrine van zalm en oesters met beurre blanc
mrt
 [2]
Taartje van ratatouille, tongfilets en pizzadeeg met olijfoliesaus
apr
 [2]
Timbaaltje van parelhoen gevuld met paddestoelenragoût en slakjes in bladerdeeg
mei
 [2]
Lasagne van aubergines, tomaten, courgettes en parmezaanse kaas
jun
 [2]
Zeetong en currycrème met courgette
sep
 [2]
Roodbaarsfilets met kastanjechampignons en garnalenroomsaus
okt
 [2]
Soep van waterkers met kikkerbilletjes
nov
 [2]
Gebakken zeewolf met aardappel/krab-puree en groentesaus
dec
 [2]
Pastapenne gevuld met broccoli en kreeft
jan
 [3]
Rollade van kwartel met zuurkool en eendeleversaus
feb
 [3]
Ossehaas met courgettes en paddestoelen
mrt
 [3]
Kalfsfilet met courgette gevuld en champignon/basilicum-saus
apr
 [3]
Lamstongetjes en -zwezerik met groenten
mei
 [3]
Kalfstournedos gegratineerd met olijvenduxelles en hollandaise
jun
 [3]
Lamsbout met rode-wijnsaus, tuinbonen en aardappelterrine
sep
 [3]
Lamskoteletjes in crépinette
okt
 [3]
Confit van tamme eend met witte bonen en uiencompote
nov
 [3]
Wilde duif met champignons en aardappel
dec
 [3]
Hertebiefstukjes met paddestoelentaart
jan
 [4]
Amandelpudding in moscovisch gebak met amarettosabayon
feb
 [4]
Gevulde flensjes met Grand Marnier en sinaasappelsorbet
mrt
 [4]
Tarte Pralinée
apr
 [4]
Appel in bladerdeeg en sabayon van calvados en kaneelijs
mei
 [4]
Amandelgebak met vanillesaus en vruchten
jun
 [4]
Bavaroise van cassis en amandelen
sep
 [4]
Tartaar van fruit met drie kleuren saus en sorbets
okt
 [4]
Gevulde Golden Delicious met walnotenijs en karamelsaus
nov
 [4]
Rijstbavaroise met vruchtencoulis
dec
 [4]
Soufflé van münster kaas en saus van perenstroop
dec
 [5]
Schuimgebak met vossebessenmousse