Receptuur
Cuisine Culinaire Amsterdam 1982-2013
home
zoek
menu's lijst
kok
wijn
menucommissie
colofon
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
00
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
Selectie op jaar 1993
jan
[1]
Rouleau de crevettes et épinards, garnalen-spinazierollade
feb
[1]
Salade de contre-filet en vinaigrette au vin rouge. lendebiefstuksalade met vinaigrette van rode wijn
mrt
[1]
Mul met een charlotte van groene asperges met saffraansaus, rouget barbet et charlotte d'asperges vertes, sauce saffran
apr
[1]
Huîtres gratineés et sauce Sancerre, gegratineerde oesters met Sancerresaus
mei
[1]
Asperges sautées et pâtés impériaux, sauce au Noilly Prat, krokant gebakken asperges met loempiaatjes en Noilly Pratsaus
jun
[1]
Nouilles vertes aux calamars frits, sauce aux poivrons rouges, groene lintnoedels met gebakken pijlinktvis en rodepaprikasaus
sep
[1]
Taartje van verse en gerookte zalm met tomatensaus
okt
[1]
Salade met rondelles van tong en zalm in saffraandressing
nov
[1]
Kalfslever en zwezerik met savoiekool en wortel/kervel-saus
dec
[1]
Salade van duiveborst met artisjokken en paddestoelen
jan
[2]
Potage de caille avec moelle, kwartelsoep met merg
feb
[2]
Lotte avec oignons au saffran, zeeduivel met uien en saffraan
mrt
[2]
Zuur-hete soep, Suan-ha-tang
apr
[2]
Terrine de foie gras et champignons à l'infusion de volaille, terrine van ganzenlever en paddenstoelen met gevogelte-infusie
mei
[2]
Une assiette printemps, een bord vol lentepluksel
jun
[2]
Tarte de lotte, sauce aux courgettes, taartje van zeeduivel met courgettesaus
sep
[2]
Soep van groene asperges met gerookte paling
okt
[2]
Solette farcie au saumon, beurre aux fines herbes, Sliptong gevuld met zalm, geserveerd met een kruidensaus
nov
[2]
Soupe de paprika jaune avec langue d' agneau, gele paprikasoep met lamstong
dec
[2]
Soep van kreeft met ravioli gevuld met farce van tong
jan
[3]
Tendrons de veau braisés aux salsifis et pommes de terre Cato, kalfslapjes met schorseneren en aardappelvinken van mijn moeder Cato
feb
[3]
Moules classiques, klassieke mosselen
mrt
[3]
Kalfsoester en zwezerik in een jasje met cognacsaus, medaillon de veau et ris de veau, sauce cognac
apr
[3]
Silure en pâte au betteraves et pois chiches, meerval in strudeldeeg met bietjes en kikkererwten
mei
[3]
Coucou de Malines et écrevisses, Mechelse koekoek met rivierkreeftjes
jun
[3]
Carré d'agneau, sauce au curry et riz sauvage, lamscarré met kerriesaus en wilde rijst
sep
[3]
Wilde eendeborst met confit van de pootjes met salie en appelpuree
okt
[3]
Op vel gebakken kabeljauw, aardappelpuree met oester en twee soorten prei
nov
[3]
Ossestaart met knolselderij, worstjes en appel
dec
[3]
Tournedos van haas met paddestoelensaus
jan
[4]
Gratin d'orange avec un sorbet à l'orange, gegratineerde sinaasappel met sinaasappelijs
feb
[4]
Clafoutis de mangue avec glace malaga, mangogebak met malaga roomijs
mrt
[4]
Charlotte van peren met chocoladeganache, Charlotte de poires et ganache de chocolat
apr
[4]
Tuiles fourreés d'une mousse d'ananas, tuiles gevuld met ananasmousse
mei
[4]
Bavarois d'asperges et sauce orange et miel, aspergebavarois met een sinaasappel-honingsaus
jun
[4]
Strudel chaud aux pommes de terre, amandes et raisins, warme aardappelstrudel met amandelen en rozijnen
sep
[4]
Terrine van mango en vers fruit met obliebakje en mangosorbet
okt
[4]
Gepocheerde appel in gelei met gebakken appelbolletjes en karamelsaus
nov
[4]
Verschillende bereidingen van peer
dec
[4]
Soufflé van knolselderij en oude kaas met bavaroise van cabrales
mrt
[5]
Italiaans olijven-notenbrood
dec
[5]
Taart met mousse van punch