Receptuur Cuisine Culinaire Amsterdam 1982-2013
home
zoek
menu's lijst
kok
wijn
menucommissie
colofon
Selectie op jaar 2012
jan
 [1]
Appel-garnaalrolletje
feb
 [1]
Oesters in ' t groen
mrt
 [1]
Filohoontje met garnalen
apr
 [1]
Parmaham met aardappelmousseline en bietenijs
mei
 [1]
Eierdooier met voorjaarsgroenten en oestersaus
jun
 [1]
Tortellini van knolselderij
sep
 [1]
Maatjesharing met tomaat en Opperdoes
okt
 [1]
Croquette van kabeljauw
nov
 [1]
Toastje met kuitmayonaise en kruiden
dec
 [1]
Tarbot met knolselderij en waterkerssaus
jan
 [2]
Gefrituurde oester in kataifideeg
feb
 [2]
Schuimige bloemkoolsoep met kerrie-ijs
mrt
 [2]
Coquilles met chaud-froid van knolselderij
apr
 [2]
Ravioli met kreeft en citroengrasveloutê
mei
 [2]
Sliptong met kreeft en asperges
jun
 [2]
Asperge met kwartelei
sep
 [2]
Terrine van groene asperges, bieten en geitenkaas
okt
 [2]
Snert met kabeljauw
nov
 [2]
Pompoenvelouté met cêpes en tortellini
dec
 [2]
Eendenlever met amaretto en abrikozencompote
jan
 [3]
Gestoomde kabeljauw met broccoli
feb
 [3]
Gerookte zalm met appel en vanilleolie
mrt
 [3]
Zeebaars met couscous, cougette en aubergine
apr
 [3]
Geitenkaas met hazelnoten, ui en linzen
mei
 [3]
Linguine met venusschelpen
jun
 [3]
Zeeduivel met Opperdoes
sep
 [3]
Tong en croûte
okt
 [3]
Gepofte ui met kreeft en Comté
nov
 [3]
Boerenkip met kastanjes en cranberries
dec
 [3]
Duif Clamart
jan
 [4]
Gedrenkte kip met Kantonese saus
feb
 [4]
Saltimbocca met polenta
mrt
 [4]
Lamshaas met komkommer-yoghurtsaus
apr
 [4]
Entrecôte met ossenstaarttorentje en doperwten
mei
 [4]
Kalfstong met Madeirasaus
jun
 [4]
Duif met fettucini
sep
 [4]
Wilde eend met rogge
okt
 [4]
Zwezerik met knolselderij
nov
 [4]
Kalfswang met truffel en winterpostelein
dec
 [4]
Essence van ossenstaart met geitenkaasroom
jan
 [5]
Dumpling met gembersaus
feb
 [5]
Bloedsinaasappelsoufflé met chocoladesorbet
mrt
 [5]
Marbré van flensjes met nootmuskaatroomijs
apr
 [5]
Tiramisu met koffiegranita
mei
 [5]
Ananasravioli met mangovulling en muntsorbet
jun
 [5]
Chocolade, avocado en limoen
sep
 [5]
Appelparfait met honingtuilles en Proseccoroom
okt
 [5]
Peren tatin met Gorgonzola-ijs
nov
 [5]
Ananas met witte-chocoladesorbet en passievrucht
dec
 [5]
Hertenmedaillons met gesmoorde rodekool
jan
 [6]
Chiu Chow eend met kousenband
dec
 [6]
Chocoladefondant met koffieroom
jan
 [7]
Pandanpudding met blauwe bessen