Receptuur
Cuisine Culinaire Amsterdam 1982-2013
home
zoek
menu's lijst
kok
wijn
menucommissie
colofon
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
00
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
Selectie op jaar 2012
jan
[1]
Appel-garnaalrolletje
feb
[1]
Oesters in ' t groen
mrt
[1]
Filohoontje met garnalen
apr
[1]
Parmaham met aardappelmousseline en bietenijs
mei
[1]
Eierdooier met voorjaarsgroenten en oestersaus
jun
[1]
Tortellini van knolselderij
sep
[1]
Maatjesharing met tomaat en Opperdoes
okt
[1]
Croquette van kabeljauw
nov
[1]
Toastje met kuitmayonaise en kruiden
dec
[1]
Tarbot met knolselderij en waterkerssaus
jan
[2]
Gefrituurde oester in kataifideeg
feb
[2]
Schuimige bloemkoolsoep met kerrie-ijs
mrt
[2]
Coquilles met chaud-froid van knolselderij
apr
[2]
Ravioli met kreeft en citroengrasveloutê
mei
[2]
Sliptong met kreeft en asperges
jun
[2]
Asperge met kwartelei
sep
[2]
Terrine van groene asperges, bieten en geitenkaas
okt
[2]
Snert met kabeljauw
nov
[2]
Pompoenvelouté met cêpes en tortellini
dec
[2]
Eendenlever met amaretto en abrikozencompote
jan
[3]
Gestoomde kabeljauw met broccoli
feb
[3]
Gerookte zalm met appel en vanilleolie
mrt
[3]
Zeebaars met couscous, cougette en aubergine
apr
[3]
Geitenkaas met hazelnoten, ui en linzen
mei
[3]
Linguine met venusschelpen
jun
[3]
Zeeduivel met Opperdoes
sep
[3]
Tong en croûte
okt
[3]
Gepofte ui met kreeft en Comté
nov
[3]
Boerenkip met kastanjes en cranberries
dec
[3]
Duif Clamart
jan
[4]
Gedrenkte kip met Kantonese saus
feb
[4]
Saltimbocca met polenta
mrt
[4]
Lamshaas met komkommer-yoghurtsaus
apr
[4]
Entrecôte met ossenstaarttorentje en doperwten
mei
[4]
Kalfstong met Madeirasaus
jun
[4]
Duif met fettucini
sep
[4]
Wilde eend met rogge
okt
[4]
Zwezerik met knolselderij
nov
[4]
Kalfswang met truffel en winterpostelein
dec
[4]
Essence van ossenstaart met geitenkaasroom
jan
[5]
Dumpling met gembersaus
feb
[5]
Bloedsinaasappelsoufflé met chocoladesorbet
mrt
[5]
Marbré van flensjes met nootmuskaatroomijs
apr
[5]
Tiramisu met koffiegranita
mei
[5]
Ananasravioli met mangovulling en muntsorbet
jun
[5]
Chocolade, avocado en limoen
sep
[5]
Appelparfait met honingtuilles en Proseccoroom
okt
[5]
Peren tatin met Gorgonzola-ijs
nov
[5]
Ananas met witte-chocoladesorbet en passievrucht
dec
[5]
Hertenmedaillons met gesmoorde rodekool
jan
[6]
Chiu Chow eend met kousenband
dec
[6]
Chocoladefondant met koffieroom
jan
[7]
Pandanpudding met blauwe bessen