Receptuur Cuisine Culinaire Amsterdam 1982-2013
home
zoek
menu's lijst
kok
wijn
menucommissie
colofon
Selectie op jaar 2011
jan
 [1]
Uienbeignet (Bhajis)
feb
 [1]
Arpège ei
mrt
 [1]
Parmezaantuille met geitenkaasmousse
apr
 [1]
Yoghurtparfait met erwtjes en bleekselderij
mei
 [1]
Gesmoorde spinazie met kaasschuim
jun
 [1]
Asperges met zacht gekookt ei en kruidencrème
sep
 [1]
Mozzarella met vele smaken
okt
 [1]
Bloemkoolpannacotta met kaviaar
nov
 [1]
Truffelmerengue met eekhoorntjesbrood
dec
 [1]
Parmaham met passievruchtschuim
jan
 [2]
Komkommer met yoghurt (Raita)
feb
 [2]
Tomatensorbet met tomatentartaar
mrt
 [2]
Tartaar met dragoncrème en jeneverbes
apr
 [2]
Langoustine met oesteremulsie
mei
 [2]
Oesters met aardappelcrème
jun
 [2]
Garnalen met paprika en piment d' espelette
sep
 [2]
Mosselen met Noordzeekrab
okt
 [2]
Cannelone met zwezerik en truffelsaus
nov
 [2]
Kastanjeravioli met kaas/knolselderij-saus
dec
 [2]
Blini met tomatenconfit
jan
 [3]
Yoghurtdrank (Lassi)
feb
 [3]
Crêpe gevuld met kreeft en wortel/gember-saus
mrt
 [3]
Rog met ananas/venkel-crème
apr
 [3]
Kabeljauw met spinazie en rookkaassaus
mei
 [3]
Kokkels met tuinbonen en limoenmousseline
jun
 [3]
Zeeduivel met knoflook/amandel-saus
sep
 [3]
Lamsschenkel met artisjok
okt
 [3]
Eendenborst met peer en waterkers
nov
 [3]
Fazantborst met abrikoos/kerrie-saus
dec
 [3]
Kingkrab met kabeljauw en broccolicrème
jan
 [4]
Naan
feb
 [4]
Lamslende met zoethout
mrt
 [4]
Parelhoender en crépinette de Byaldi
apr
 [4]
Konijntournedos met gekarameliseerde venkel
mei
 [4]
Kalfslende met maïs en paddenstoelen
jun
 [4]
Ribeye met gremolata en crème van sla
sep
 [4]
Wortelsorbet met karnemelkschuim
okt
 [4]
Hertenbiefstuk met dadelkorst
nov
 [4]
Geitenkaas met bieten
dec
 [4]
Kikkerbillen met peterselie en parmezaan
jan
 [5]
Panir en groenten uit de wok (Kadhai Jhinga)
feb
 [5]
Nogaparfait met Italiaans schuim en sinaasappelsalade
mrt
 [5]
Appelsorbet met uienjam en pepertuille
apr
 [5]
Chocoladesavarin met kokosijs en ananas
mei
 [5]
Crème brulée met Italiaans schuim en rood fruit
jun
 [5]
Kersenijs met pistachecoulis en Kirschschuim
sep
 [5]
Catalaanse crème brūlée met aardbeiensaus
okt
 [5]
Gekarameliseerde banaan met rumgebak
nov
 [5]
Yoghurtcharlotte met bosbessensaus
dec
 [5]
Kreeft met prei en biet
jan
 [6]
Linzen (Tadka dal)
dec
 [6]
Ballotine van parelhoen en ganzenlever
jan
 [7]
Garnalencurry (Meen Molee)
dec
 [7]
Ile flottante