Receptuur
Cuisine Culinaire Amsterdam 1982-2013
home
zoek
menu's lijst
kok
wijn
menucommissie
colofon
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
00
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
Selectie op jaar 2011
jan
[1]
Uienbeignet (Bhajis)
feb
[1]
Arpège ei
mrt
[1]
Parmezaantuille met geitenkaasmousse
apr
[1]
Yoghurtparfait met erwtjes en bleekselderij
mei
[1]
Gesmoorde spinazie met kaasschuim
jun
[1]
Asperges met zacht gekookt ei en kruidencrème
sep
[1]
Mozzarella met vele smaken
okt
[1]
Bloemkoolpannacotta met kaviaar
nov
[1]
Truffelmerengue met eekhoorntjesbrood
dec
[1]
Parmaham met passievruchtschuim
jan
[2]
Komkommer met yoghurt (Raita)
feb
[2]
Tomatensorbet met tomatentartaar
mrt
[2]
Tartaar met dragoncrème en jeneverbes
apr
[2]
Langoustine met oesteremulsie
mei
[2]
Oesters met aardappelcrème
jun
[2]
Garnalen met paprika en piment d' espelette
sep
[2]
Mosselen met Noordzeekrab
okt
[2]
Cannelone met zwezerik en truffelsaus
nov
[2]
Kastanjeravioli met kaas/knolselderij-saus
dec
[2]
Blini met tomatenconfit
jan
[3]
Yoghurtdrank (Lassi)
feb
[3]
Crêpe gevuld met kreeft en wortel/gember-saus
mrt
[3]
Rog met ananas/venkel-crème
apr
[3]
Kabeljauw met spinazie en rookkaassaus
mei
[3]
Kokkels met tuinbonen en limoenmousseline
jun
[3]
Zeeduivel met knoflook/amandel-saus
sep
[3]
Lamsschenkel met artisjok
okt
[3]
Eendenborst met peer en waterkers
nov
[3]
Fazantborst met abrikoos/kerrie-saus
dec
[3]
Kingkrab met kabeljauw en broccolicrème
jan
[4]
Naan
feb
[4]
Lamslende met zoethout
mrt
[4]
Parelhoender en crépinette de Byaldi
apr
[4]
Konijntournedos met gekarameliseerde venkel
mei
[4]
Kalfslende met maïs en paddenstoelen
jun
[4]
Ribeye met gremolata en crème van sla
sep
[4]
Wortelsorbet met karnemelkschuim
okt
[4]
Hertenbiefstuk met dadelkorst
nov
[4]
Geitenkaas met bieten
dec
[4]
Kikkerbillen met peterselie en parmezaan
jan
[5]
Panir en groenten uit de wok (Kadhai Jhinga)
feb
[5]
Nogaparfait met Italiaans schuim en sinaasappelsalade
mrt
[5]
Appelsorbet met uienjam en pepertuille
apr
[5]
Chocoladesavarin met kokosijs en ananas
mei
[5]
Crème brulée met Italiaans schuim en rood fruit
jun
[5]
Kersenijs met pistachecoulis en Kirschschuim
sep
[5]
Catalaanse crème brĂ»lée met aardbeiensaus
okt
[5]
Gekarameliseerde banaan met rumgebak
nov
[5]
Yoghurtcharlotte met bosbessensaus
dec
[5]
Kreeft met prei en biet
jan
[6]
Linzen (Tadka dal)
dec
[6]
Ballotine van parelhoen en ganzenlever
jan
[7]
Garnalencurry (Meen Molee)
dec
[7]
Ile flottante