Receptuur
Cuisine Culinaire Amsterdam 1982-2013
home
zoek
menu's lijst
kok
wijn
menucommissie
colofon
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
00
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
Selectie op jaar 2009
jan
[1]
Orecchioni grigliati (gegrilde oesterzwammen)
feb
[1]
Amuse van biet en geitenkaas
mrt
[1]
Octopus met Haddockbrandade
apr
[1]
Octopus met Haddockbrandade
mei
[1]
Ravioli van geitenkaas met tomaat en zilveruitjes
jun
[1]
Amuse van groene asperge met truffeljus
sep
[1]
Soep van watermeloen
okt
[1]
Kabeljauw met schelpdieren in licht gebonden roomsoep
nov
[1]
Aardappelcannallone met aubergine en wortelsaus
dec
[1]
Terrine van scharrelkip, eendenlever en shiitakes
jan
[2]
Torta di tonno e vitello in salsa (tonijn-kalfstartaar met saus)
feb
[2]
In kruidenolie gepocheerde scharrelkipfilet in een crémeuse van mosselen
mrt
[2]
Carpaccio van in olie gegaarde kalfslever van Lucas Rive
apr
[2]
Kreeft met rode bietjes en aardappelpuree
mei
[2]
Crémeuse van venkel en doperwten met snoekbaars en in spinazie gestoomde eendenlever
jun
[2]
Asperges mousseline met aspergesaus
sep
[2]
Slakken
okt
[2]
Zalm met gesmoorde kool, mierikswortel en bietenpuree
nov
[2]
Risotto met 5 soorten ui en rode wijn- en olijvensaus
dec
[2]
Erwtensoep met tortellini van ham
jan
[3]
Lasagna di patate con gorgonzola e fonduta in salsa (aardappellasagne met gorgonzola, fonduta en saus)
feb
[3]
Knapperige kalfszwezerik met fruit
mrt
[3]
Poussins in zoutkorst met gegrilde groenten
apr
[3]
Gepocheerd ei met gesmoorde uitjes en eendenlever
mei
[3]
Lamsrug in filodeeg met voorjaarsgroenten en Limabonenpuree
jun
[3]
Kabeljauw met witte asperges en pijlinktvis
sep
[3]
Nougat van chocolade en eendenlever met saffraan- en algensaus
okt
[3]
Tarbot met ossenstaart, aardappelpuree, gebakken little gem en gekonfijte uitjes
nov
[3]
Aardappelgratin
dec
[3]
Zalm met linzen en eendenlever
jan
[4]
Pollo alla cacciatora (piepkuiken op jagersmanier)
feb
[4]
Langzaam gegaarde kabeljauw met puree van zoete aardappel
mrt
[4]
Smeltend chocoladetaartje met witte-chocoladeijs en amarene kersen
apr
[4]
Brioche met peer en perensorbet
mei
[4]
Gratin van rabarber met aardbeien en rozemarijnijs
jun
[4]
Gebakken asperges met kalfswang
sep
[4]
Scholfilet gevuld met basilicumpuree en saus van Granny Smith
okt
[4]
Pannacotta met frambozensorbet
nov
[4]
Artisjok met ratatouille
dec
[4]
Granny Smith- en Calvadoscocktail
jan
[5]
Semifreddo al finocchio con lenticchie di castel fiorito (parfait van gekonfijte venkel met sinaasappelsaus en linzen)
feb
[5]
Warme soufflé van vanille met frambozensorbet
jun
[5]
Aspergeroomijs met witte chocolade krullen en sinaasappel
sep
[5]
Ibericosoep met kalfshersens
nov
[5]
Chocoladetaart met pastinaakijs
dec
[5]
Hertenrack met chocolade-olie en peer
sep
[6]
Gestoofde kalfswangen met witte boontjes in kokos, jus van gember en gefrituurde paling
dec
[6]
Bananensorbet, limoenwaterijs en vanilleschuim
sep
[7]
Pudding van frambozen met olijven, saus van olijfolie, ijs van geitenmelk en zoete kroepoek