Receptuur Cuisine Culinaire Amsterdam 1982-2013
home
zoek
menu's lijst
kok
wijn
menucommissie
colofon
Selectie op jaar 2009
jan
 [1]
Orecchioni grigliati (gegrilde oesterzwammen)
feb
 [1]
Amuse van biet en geitenkaas
mrt
 [1]
Octopus met Haddockbrandade
apr
 [1]
Octopus met Haddockbrandade
mei
 [1]
Ravioli van geitenkaas met tomaat en zilveruitjes
jun
 [1]
Amuse van groene asperge met truffeljus
sep
 [1]
Soep van watermeloen
okt
 [1]
Kabeljauw met schelpdieren in licht gebonden roomsoep
nov
 [1]
Aardappelcannallone met aubergine en wortelsaus
dec
 [1]
Terrine van scharrelkip, eendenlever en shiitakes
jan
 [2]
Torta di tonno e vitello in salsa (tonijn-kalfstartaar met saus)
feb
 [2]
In kruidenolie gepocheerde scharrelkipfilet in een crémeuse van mosselen
mrt
 [2]
Carpaccio van in olie gegaarde kalfslever van Lucas Rive
apr
 [2]
Kreeft met rode bietjes en aardappelpuree
mei
 [2]
Crémeuse van venkel en doperwten met snoekbaars en in spinazie gestoomde eendenlever
jun
 [2]
Asperges mousseline met aspergesaus
sep
 [2]
Slakken
okt
 [2]
Zalm met gesmoorde kool, mierikswortel en bietenpuree
nov
 [2]
Risotto met 5 soorten ui en rode wijn- en olijvensaus
dec
 [2]
Erwtensoep met tortellini van ham
jan
 [3]
Lasagna di patate con gorgonzola e fonduta in salsa (aardappellasagne met gorgonzola, fonduta en saus)
feb
 [3]
Knapperige kalfszwezerik met fruit
mrt
 [3]
Poussins in zoutkorst met gegrilde groenten
apr
 [3]
Gepocheerd ei met gesmoorde uitjes en eendenlever
mei
 [3]
Lamsrug in filodeeg met voorjaarsgroenten en Limabonenpuree
jun
 [3]
Kabeljauw met witte asperges en pijlinktvis
sep
 [3]
Nougat van chocolade en eendenlever met saffraan- en algensaus
okt
 [3]
Tarbot met ossenstaart, aardappelpuree, gebakken little gem en gekonfijte uitjes
nov
 [3]
Aardappelgratin
dec
 [3]
Zalm met linzen en eendenlever
jan
 [4]
Pollo alla cacciatora (piepkuiken op jagersmanier)
feb
 [4]
Langzaam gegaarde kabeljauw met puree van zoete aardappel
mrt
 [4]
Smeltend chocoladetaartje met witte-chocoladeijs en amarene kersen
apr
 [4]
Brioche met peer en perensorbet
mei
 [4]
Gratin van rabarber met aardbeien en rozemarijnijs
jun
 [4]
Gebakken asperges met kalfswang
sep
 [4]
Scholfilet gevuld met basilicumpuree en saus van Granny Smith
okt
 [4]
Pannacotta met frambozensorbet
nov
 [4]
Artisjok met ratatouille
dec
 [4]
Granny Smith- en Calvadoscocktail
jan
 [5]
Semifreddo al finocchio con lenticchie di castel fiorito (parfait van gekonfijte venkel met sinaasappelsaus en linzen)
feb
 [5]
Warme soufflé van vanille met frambozensorbet
jun
 [5]
Aspergeroomijs met witte chocolade krullen en sinaasappel
sep
 [5]
Ibericosoep met kalfshersens
nov
 [5]
Chocoladetaart met pastinaakijs
dec
 [5]
Hertenrack met chocolade-olie en peer
sep
 [6]
Gestoofde kalfswangen met witte boontjes in kokos, jus van gember en gefrituurde paling
dec
 [6]
Bananensorbet, limoenwaterijs en vanilleschuim
sep
 [7]
Pudding van frambozen met olijven, saus van olijfolie, ijs van geitenmelk en zoete kroepoek