Receptuur Cuisine Culinaire Amsterdam 1982-2013
home
zoek
menu's lijst
kok
wijn
menucommissie
colofon
Selectie op jaar 2007
jan
 [1]
Soep met paksoypakketjes
feb
 [1]
Krabrisotto met avocado-ijs
mrt
 [1]
Amuse van rodekooljus met bloedworst en appel
apr
 [1]
Omeletje van groene kruiden garnalen; salade van garnalen en tuinkers, tomaten-appelvinaigrette; gazpacho van tomaat met garnalen schuim van tomaat
mei
 [1]
Amuse - doperwtencrèmesoepje
jun
 [1]
Lichtgerookte tonijn met mosselen, lenteui, cavaillonmeloen en mosterddressing
sep
 [1]
Gemarineerde makreel met Bacardi-lemonsorbet en ijsbergsla
okt
 [1]
Vichyssoise van oesters met oesterbeignets en gribichesaus
nov
 [1]
Crèmesoep van pompoen met gember en vanille
dec
 [1]
Cocktail van kreeft en Anjouduif met ganzenleverschuim
jan
 [2]
Coquilles (so nuong don cha rau)
feb
 [2]
Vis met gesmoorde lamstong en rode-wijnsaus
mrt
 [2]
Romige soep van suikermaïs met geroosterde kreeft en dragonolie
apr
 [2]
Zeeduivel in aardappel met prei en mousse van broccoli
mei
 [2]
Zalm in brood met doperwtencrème en saffraanmayonaise
jun
 [2]
Licht gegrilde jonge tarbot met asperges, champignons, gegrilde coquilles, eendenlever en eigen saus
sep
 [2]
Zalm met yoghurt en komkommer
okt
 [2]
St. Jacobsschelpdiermousse met geroosterde gambastaart, Velenosivelouté en "kaviaar"
nov
 [2]
Zalmbrandade met mosterdsaus
dec
 [2]
Coquilles op linzenrisotto, saus van sla en spekjes
jan
 [3]
Kwartels met oesterzwammen (chim cut uop voi nam rom)
feb
 [3]
Canetborsten, vanille/citrus-puree en jus
mrt
 [3]
Kalfsribstuk met grove mosterd, canneloni van spitskool
apr
 [3]
Gepocheerde ossenhaas, met gedroogde peulvruchten, merg, cornichons en spek
mei
 [3]
Poussins met gnocchi en zomergroenten
jun
 [3]
Konijnfilets met op drie wijzen peterselie
sep
 [3]
Roodbaarsfilet met tomaat en mozzarella
okt
 [3]
Gebraden Anjouduif, met mezzaluna gevuld met foie gras en champignons, rode-wijnsaus
nov
 [3]
Gebraden kooi-eend met vijgen en polenta
dec
 [3]
Hertenkotelet met eigen jus, puree van biet en braam en paddenstoelen
jan
 [4]
Miepannenkoek met knoflookrundvlees
feb
 [4]
Tarte tartin van peer met roquefort/noten-ijs
mrt
 [4]
Dessertamuse van amandel crème brûlée
apr
 [4]
Canneloni van sinaasappel en witte chocolade, sorbet van pure chocolade
mei
 [4]
In knoflookolie gebraden lamsrug met morieljes, tuinboontjes, jonge bospeen en korenaarasperges
jun
 [4]
Aardbeien gevuld met pistachecrème, met aardbeien-saffraanjus en pistache-ijs
sep
 [4]
Gebraiseerde geitenschenkel met artisjok en parmezaankrullen
okt
 [4]
Gekarameliseerde citroentaart met chocolade-sorbet
nov
 [4]
Knapperig filodeegbakje met chocolade met abrikozen en macadamianoten
dec
 [4]
Gegrilde brie op appel, met ganzenlever krul en een saus van appelstroop en Chartreuse
jan
 [5]
Crème caramel met kokos (dua kem caramen)
feb
 [5]
Schaaldierennage
mrt
 [5]
Kersendessert met chocoladebrownie, witte-chocoladeschotten en champagnesabayon
mei
 [5]
Rabarber met limoenschuim en bananensorbet met passievrucht
sep
 [5]
Sorbet van braam en biet met gepocheerde perzik en lauwwarm schuim van witte chocolade
dec
 [5]
Charlotte met vossenbessen
jan
 [6]
Mangocake met nootmuskaatroom
feb
 [6]
Mirepoix
jan
 [7]
Nuoc cham dipsaus
feb
 [7]
Eendenkruiden