Receptuur
Cuisine Culinaire Amsterdam 1982-2013
home
zoek
menu's lijst
kok
wijn
menucommissie
colofon
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
00
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
Selectie op jaar 2006
jan
[1]
Sint-jakobsschelpen, appel, truffel en een dressing van appelstroop en aceto balsamico
feb
[1]
Soto ayam
mrt
[1]
Roomsoep van oesters, eekhoorntjesbrood en champagne
apr
[1]
Tartaar van gemarineerde makreel met bavarois van komkommer, avocado en basilicumolie
mei
[1]
Aspergesoep met eierschuim en ' kaviaar'
jun
[1]
Heldere bouillon van komkommers, tomaten en bleekselderij met kreeft en primeurgroenten
sep
[1]
3 keer garnalen
okt
[1]
Soja-marshmallows met Noordzeekrab en avocado
nov
[1]
Gebakken grietfilet met puree van winterwortel en bouillon van trompettes de la mort
dec
[1]
Eierencrème met gerookte paling en schuim van zoetzure komkommer
jan
[2]
Tarbot met prei en zwarte-truffelsaus
feb
[2]
Palem kakul
mrt
[2]
Spinaziesalade met salsa verde en gepocheerde en gerookte kipfilet
apr
[2]
Garnalen met parelgort en waterkerscoulis, beignet van merg en krokante ham
mei
[2]
Gerookte zeetong met champignon/lavendel-vinaigrette en een puree van zwarte bonen
jun
[2]
Gepocheerde tarbot met asperges en open "knolselderijravioli" gevuld met morilles
sep
[2]
Gelei van garnalen (glas 1)
okt
[2]
Courgette-cannelloni met Opperdoezer Ronde-salade, citrusyoghurt en luchtige hazelnootboter
nov
[2]
Lamszwezerik op een bedje van snijbonen en paddenstoelen met amandelsaus
dec
[2]
Oesters met kaviaar en gemberjus
jan
[3]
Hertenkotelet; stoofpeertjes, kastanjes en meiknolletjes met kardemom
feb
[3]
Udang pelalah
mrt
[3]
Rogvleugel met warme spitskoolsalade en dragon
apr
[3]
Gebraden lamsrug met (lauwwarme) salade van jonge groenten
mei
[3]
Bressekip met tapenade van rode mul en gevulde uien
jun
[3]
Proeverij van kreeftencoulis
sep
[3]
Puree met garnalenjus (glas 2)
okt
[3]
Burger van platte Zeeuwse oesters, tomatencompote, sla en ansjovismayonaise
nov
[3]
Gevulde wilde gans, ganzennek en rillettes van gans
dec
[3]
Kreeft in eigen aroma
jan
[4]
Nogaparfait met passievruchtensorbet en sinaasappelsalade
feb
[4]
Kenus pelalah
mrt
[4]
Runderezel met kaneel, zoethout en laurier, met gefrituurde aardappel, lof en linzen
apr
[4]
Proeverij van vanille bestaande uit crème brûlée, soufflé en roomijs
mei
[4]
Diverse kaneelcrème's en rabarberijs
jun
[4]
Gebraden Bresseduif met tijmkruim, gesuikerde knoflook en gegrilde groenten
sep
[4]
Roerei met garnalen (glas 3)
okt
[4]
Zeebaars met artisjokcrème en mousseline van macvin, citrusvinaigrette
nov
[4]
Chocoladesoufflé met ananascompote
dec
[4]
Hert op twee manieren bereid, met eigen jus en een saus van grotchampignons, bietentaartje en Pommes Anna
feb
[5]
Bebek mekuah manis lalah
mrt
[5]
Slanke saus van port en rode wijn met heel veel sjalotjes
jun
[5]
Aardbeien, amandelenkoek met basilicum
sep
[5]
Croustillant van sint-jakobsnoten, crémeux van bloemkool, aardappelkoekjes met carpaccio van ganzenlever
okt
[5]
Lasagne van chocolade en groene thee, kokoscrème en yuzusorbet
dec
[5]
Bluf van mokka/vanille-ijs, espresso granité, whiskykaramel en krokante amandelcrunch
feb
[6]
Base Megenep
mrt
[6]
Espresso-' granita' met warme zabaglione met flinterdunne kattekoekjes
sep
[6]
Gebraden patrijs met eekhoorntjesbrood en wentelteefjes van ganzenlever
feb
[7]
Jukut ulih
sep
[7]
Perenbavarois met bitterkoekjesspijs en een salade van rode vruchten en limoenschuim