Receptuur Cuisine Culinaire Amsterdam 1982-2013
home
zoek
menu's lijst
kok
wijn
menucommissie
colofon
Selectie op jaar 2004, maand juni, vijfde gang
jan
 [1]
Garnalen van matsuhisa
feb
 [1]
Ossenhaastartaar met aardappelsalade, kaviaar en schaaldierencoulis
mrt
 [1]
Stroaardappel
apr
 [1]
Ster van tomaten met grijze garnalen
mei
 [1]
Gestoomde jakobsschelpen met asperges en sereh-botersaus
jun
 [1]
Eierschalen met scampi onder een korstdeegje
sep
 [1]
Cantharellensoepje
okt
 [1]
Hoedjes van sjii-take met een kwarteleitje op tomatenjam
nov
 [1]
Tonijn/krab-rol en tonijntartaar met avocado, sesamzaadvinaigrette en koriandersaus
dec
 [1]
In zes specerijen gemarineerde tonijn met gebakken gamba, wasabi-mayonaise en een sesamkletskop
jan
 [2]
Sashimisalade met matsuhisadressing
feb
 [2]
Mossel-currysoep
mrt
 [2]
Salade van kwartel, tomaat en gegrilde aardappel
apr
 [2]
Warme oesters met witloof
mei
 [2]
Topinamboersoep met morieljes
jun
 [2]
Kwartelborst in pistachekorst en tomaten- en auberginepuree
sep
 [2]
Salade van kreeft met groene appels
okt
 [2]
Oester- en boerenmelksoep met crostini met groene-kooltartaar en oester
nov
 [2]
Kikkerbillen met geroosterde-auberginepuree en pompoencoulis
dec
 [2]
Op de huid gebakken zeebaars met zuurkool en cèpesschuim
jan
 [3]
Tempura van kleine pijlinktvisjes met saus van inktvisinkt
feb
 [3]
Schaaldierencoulis
mrt
 [3]
Drooggebakken visfilet met een croûte van gruyèrekaas, geserveerd met slakken en gestoofde komkommer
apr
 [3]
Zoetwatervis in rode wijn met beurre rouge
mei
 [3]
Wijting met een korstje van citroen en peterselie
jun
 [3]
Terrine van biet, asperges en roomkaas met dille, veldsla en balsamico
sep
 [3]
Gegrilde roodbaars met ansjovissaus
okt
 [3]
Snoekbaars met knolselderij
nov
 [3]
Ossenhaas met gebraiseerde peulvruchten, bloemkool, wijnemulsie en jeneverbessaus
dec
 [3]
Gebakken coquille met gestoofde prei en cecina
jan
 [4]
Zeebaars met Nobu's zwarte-bonensaus
feb
 [4]
Cocotte Claudine
mrt
 [4]
Rolletjes van kalfsvlees met gedroogde ham en bloemkoolmousseline
apr
 [4]
Lamsracks met drie auberginebereidingen en ontpitte olijven
mei
 [4]
Gestoofde konijnenboutjes met grove mosterd en sinaasappel
jun
 [4]
Varkenshaas met pompoen, paddestoelen en sjalotten, geserveerd met pasta en kerrieschuim
sep
 [4]
Lamsschenkel met groentengarnituur
okt
 [4]
Gebraden wildzwijnhaas met pastinaakmousseline en zuurkoolloempia met laurierjus
nov
 [4]
Diverse bereidingen van appel
dec
 [4]
Hazenrug met rode-uiencompote en knolselderijmousseline, spruitjes en peperkoekjus
jan
 [5]
Parfait van groene thee
feb
 [5]
Kalfsniertjes met Epoisses-crème
mrt
 [5]
IJs met witte chocolade en amandelen met mango en gekarameliseerde flensjes
apr
 [5]
Nogaparfait met mangosalsa met mint
mei
 [5]
Rabarbersoufflé met vanille
jun
 [5]
Gebakken peer met kaas en pijnboompittenbaklava
sep
 [5]
Crème van witte chocolade met drie soorten granité
okt
 [5]
Gestoofde kweeperen met mousse van karnemelk en chips van kruidkoek
dec
 [5]
Chocolade cake met een vloeibare kern en wit koffie-ijs
feb
 [6]
Chocoladetaartjes met gekonfijte witlof en sinaasappel
apr
 [6]
Pâte àbombe
mei
 [6]
Sorbet van fromage frais
apr
 [7]
Lamsjus