Receptuur
Cuisine Culinaire Amsterdam 1982-2013
home
zoek
menu's lijst
kok
wijn
menucommissie
colofon
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
00
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
Selectie op jaar 2004, maand mei, zesde gang
jan
[1]
Garnalen van matsuhisa
feb
[1]
Ossenhaastartaar met aardappelsalade, kaviaar en schaaldierencoulis
mrt
[1]
Stroaardappel
apr
[1]
Ster van tomaten met grijze garnalen
mei
[1]
Gestoomde jakobsschelpen met asperges en sereh-botersaus
jun
[1]
Eierschalen met scampi onder een korstdeegje
sep
[1]
Cantharellensoepje
okt
[1]
Hoedjes van sjii-take met een kwarteleitje op tomatenjam
nov
[1]
Tonijn/krab-rol en tonijntartaar met avocado, sesamzaadvinaigrette en koriandersaus
dec
[1]
In zes specerijen gemarineerde tonijn met gebakken gamba, wasabi-mayonaise en een sesamkletskop
jan
[2]
Sashimisalade met matsuhisadressing
feb
[2]
Mossel-currysoep
mrt
[2]
Salade van kwartel, tomaat en gegrilde aardappel
apr
[2]
Warme oesters met witloof
mei
[2]
Topinamboersoep met morieljes
jun
[2]
Kwartelborst in pistachekorst en tomaten- en auberginepuree
sep
[2]
Salade van kreeft met groene appels
okt
[2]
Oester- en boerenmelksoep met crostini met groene-kooltartaar en oester
nov
[2]
Kikkerbillen met geroosterde-auberginepuree en pompoencoulis
dec
[2]
Op de huid gebakken zeebaars met zuurkool en cèpesschuim
jan
[3]
Tempura van kleine pijlinktvisjes met saus van inktvisinkt
feb
[3]
Schaaldierencoulis
mrt
[3]
Drooggebakken visfilet met een croûte van gruyèrekaas, geserveerd met slakken en gestoofde komkommer
apr
[3]
Zoetwatervis in rode wijn met beurre rouge
mei
[3]
Wijting met een korstje van citroen en peterselie
jun
[3]
Terrine van biet, asperges en roomkaas met dille, veldsla en balsamico
sep
[3]
Gegrilde roodbaars met ansjovissaus
okt
[3]
Snoekbaars met knolselderij
nov
[3]
Ossenhaas met gebraiseerde peulvruchten, bloemkool, wijnemulsie en jeneverbessaus
dec
[3]
Gebakken coquille met gestoofde prei en cecina
jan
[4]
Zeebaars met Nobu's zwarte-bonensaus
feb
[4]
Cocotte Claudine
mrt
[4]
Rolletjes van kalfsvlees met gedroogde ham en bloemkoolmousseline
apr
[4]
Lamsracks met drie auberginebereidingen en ontpitte olijven
mei
[4]
Gestoofde konijnenboutjes met grove mosterd en sinaasappel
jun
[4]
Varkenshaas met pompoen, paddestoelen en sjalotten, geserveerd met pasta en kerrieschuim
sep
[4]
Lamsschenkel met groentengarnituur
okt
[4]
Gebraden wildzwijnhaas met pastinaakmousseline en zuurkoolloempia met laurierjus
nov
[4]
Diverse bereidingen van appel
dec
[4]
Hazenrug met rode-uiencompote en knolselderijmousseline, spruitjes en peperkoekjus
jan
[5]
Parfait van groene thee
feb
[5]
Kalfsniertjes met Epoisses-crème
mrt
[5]
IJs met witte chocolade en amandelen met mango en gekarameliseerde flensjes
apr
[5]
Nogaparfait met mangosalsa met mint
mei
[5]
Rabarbersoufflé met vanille
jun
[5]
Gebakken peer met kaas en pijnboompittenbaklava
sep
[5]
Crème van witte chocolade met drie soorten granité
okt
[5]
Gestoofde kweeperen met mousse van karnemelk en chips van kruidkoek
dec
[5]
Chocolade cake met een vloeibare kern en wit koffie-ijs
feb
[6]
Chocoladetaartjes met gekonfijte witlof en sinaasappel
apr
[6]
Pâte àbombe
mei
[6]
Sorbet van fromage frais
apr
[7]
Lamsjus