Receptuur Cuisine Culinaire Amsterdam 1982-2013
home
zoek
menu's lijst
kok
wijn
menucommissie
colofon
Selectie op jaar 2003
jan
 [1]
Heldere gemberbouillon met eendenborst
feb
 [1]
Fondant van zeebaars, salade van postelein met Arganolie
mrt
 [1]
Bloem van (huis)gerookte zalm met een crème van groene asperges
apr
 [1]
I antipasta di mare e terra
mei
 [1]
Gekarameliseerde foreleitjes
jun
 [1]
Asperges met tuinkruidenmarinade en gepocheerd ei
sep
 [1]
Zalm en foie gras met artisjokken, trompettes de mort en tomatenwater
okt
 [1]
Bedje van gebakken paddestoelen met gestoomde oester en sorbet van komkommer en waterkers
nov
 [1]
Gepocheerde oester met oestermayonaise en hoorn van overvloed verpakt in saladeharten met vanillemerg
dec
 [1]
Witloofvelouté
jan
 [2]
Rijstschotel met kip (Tori gohan)
feb
 [2]
Zoete Spaanse ui gevuld met lamszwezerik
mrt
 [2]
Cappuccino van amandel
apr
 [2]
Lasagnette di salmone, gamberi e serdanini (Lasagne met zalm, garnalen en selderij)
mei
 [2]
Aardappel met koffie
jun
 [2]
Kleine tong opgevuld met krab, salade van prei
sep
 [2]
Getruffelde lamstartaar met cantharellensalade, radijssalade, paddestoelensap en waterkersolie
okt
 [2]
Patroon van truffel en coquilles st. jacques
nov
 [2]
Crémeuse van venkel en doperwten met snoekbaars en in spinazie gestoomde eendenlever
dec
 [2]
Vier salades
jan
 [3]
Rundvlees in massamankerrie (Massaman neua)
feb
 [3]
Gerookte kwartel met slakken en zuurkool
mrt
 [3]
Gepocheerde ossenhaas vergezeld van aardappelmousseline en gebakken witlof
apr
 [3]
La zuppa (de soep)
mei
 [3]
Groene asperges met warme mayonaise en grapefruit
jun
 [3]
Tonnetje van geitenkaas met paneersel van sjalotten, salade met oude balsamico
sep
 [3]
Eend met geroosterde-knoflookrisotto, rode-wijnreductie en cantharellenpuree
okt
 [3]
Studie van vlees met paddestoelen
nov
 [3]
Zachte gelei van trappistenbier met kaviaarroom. gepocheerde eidooier en dille
dec
 [3]
Ris de veau sauté, sauce vinaigrette
jan
 [4]
Garnalen met gekonfijte mango (Koong ma muang cjeh im)
feb
 [4]
Creaties rond appel
mrt
 [4]
Aardappelbol met ragout van bospaddestoelen
apr
 [4]
Il pesce (de vis)
mei
 [4]
Erwtensoep koud/heet
jun
 [4]
Gevulde zuiglamsnek met rivierkreeftjes
sep
 [4]
Soep van twee watermeloenen met yoghurtsoufflé en chocolazaadjes
okt
 [4]
Kwartel met mousserons
nov
 [4]
"Bonbon" van in verjus gemarineerde witte kool met wilde eend, Guanaya en krokante zwarte sesam
dec
 [4]
Crevettes, sauce crevettes
jan
 [5]
Bumbu Bali met vis
mrt
 [5]
Gegratineerde perenparfait geserveerd met saffraanvanille saus
apr
 [5]
La carne el pesto (het vlees)
mei
 [5]
Oesterravioli met thee en oester"kaviaar"
jun
 [5]
Koekjes met aardbeien en meloen, sorbet van jenever met citroen en een infusiesaus met citroenmelisse
okt
 [5]
Ree met trompettes des morts
nov
 [5]
Zoetzure mango met sorbetijs van rode grapefruits, bloedsinaasappel en meringuewafel
dec
 [5]
Coquiles Saint-Jacques crues, sauce champagne au caviar
jan
 [6]
Sesamcannelloni met gembercrème en vruchten
apr
 [6]
Il dolce (het toetje)
mei
 [6]
Rog met gebruinde boter
okt
 [6]
Eendenlever met eekhoorntjesbrood
dec
 [6]
Foie de canard sauté aux framboises
jan
 [7]
Kerriepasta (Nam prik keng deng)
mei
 [7]
Witte-chocoladegranité met mango en zwarte olijven
okt
 [7]
Fond
dec
 [7]
Kreeft met zuurkool