Receptuur
Cuisine Culinaire Amsterdam 1982-2013
home
zoek
menu's lijst
kok
wijn
menucommissie
colofon
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
00
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
Selectie op jaar 2001, maand november, tweede gang
jan
[1]
Jacobsmosselen in de schelp met bouillon van prei en truffel
feb
[1]
Rode poon gevuld met grietmousse en mosselen met bloemkoolmerg en groene kruidensaus
mrt
[1]
Geglaceerde soesjes met eendenlevermousse, bruine broodjes, pesto
apr
[1]
Salade van tuinbonen en groene asperges met gegrilde langoustines
mei
[1]
Rode en groene sla met ceasar-dressing en kwartelei
jun
[1]
Asperges met tuinbonen, roerei en gehakte oesters
sep
[1]
Tartaar van rauwe, gekonfijte en gedroogde tomaat met een schelvislevermayonaise
okt
[1]
Warme en koude oesters
nov
[1]
Gepocheerd ei met kaviaar en schaaldierenjus
dec
[1]
Carpaccio van in olijfolie gegaarde kalfslever met eendenlever, gebakken kalfsniertjes, gefrituurde uien en een sherrydressing
jan
[2]
Croustade van kreeft met groene kool
feb
[2]
Lady Curzonsoep
mrt
[2]
Curry cappuccino
apr
[2]
Noordzeepoon met droge-worstpoeder en jus van wortels en peterselie-olie
mei
[2]
Brioche
jun
[2]
Nage van schaaldieren met een gevulde courgettebloem
sep
[2]
Zeeduivel met romige kerriemosselen
okt
[2]
Gelei van schaaldieren, boontjes in truffelroom, ganzenlever en gebakken zeebaars
nov
[2]
Gebakken kwartel gevuld met bospaddestoelen, met een salade van Hollandse champignon
dec
[2]
Op de graat bereide sliptong met een lauwwarme aardappelsalade met gepocheerde makreel - olie van appel, augurk en kappertjes
jan
[3]
Gebraden hazenrug met "Royale" saus en witlof
feb
[3]
Lamscrepinette op een bedje van wilde spinazie en zoete mosterdsaus
mrt
[3]
Timbaaltje van zwezerik met kastanjechampignons en een Rieslingsaus
apr
[3]
Lam gevuld met niertjes
mei
[3]
Koude komkommersoep met meloen en appel
jun
[3]
Parelhoen in champagne met truffel en fijne groente
sep
[3]
Reebout met cantharellen en een kruidengnocchi
okt
[3]
Eend met uienpuree, appel en calvadossaus
nov
[3]
Tournedos met krokante peperkorst en rolletjes van andijvie en eendenlever
dec
[3]
Gebraden hertenkalffilet met gestoofde en gefrituurde schorseneren en een crème van jeneverbessen
jan
[4]
Gebakken fruit
feb
[4]
Nougatines met perensorbet en ananaswaaier en karamelsaus
mrt
[4]
Taartje van tongfilets en ratatouille, maïsravioli met vanille
apr
[4]
Aardappelkoekjes
mei
[4]
Langzaam-gebakken zalm met rode-wijnrisotto, tijm en groene asperges
jun
[4]
Rabarber/roomkaas-taartjes met rabarbercompote
sep
[4]
Kersensoep met karamel/balsamico-ijs
okt
[4]
Kastanjesoufflé met walnoten en wit mokka-ijs
nov
[4]
Rozemarijnappels met griesmeeltaartjes en cacaosorbet
dec
[4]
Granité van espresso met een crème van giandujachocola, half geslagen vanilleroom, gekarameliseerde gepofte rijst
mrt
[5]
Varkenshaas met porcini
apr
[5]
Cocktail van sinaasappels met earl grey en gemberroom
mei
[5]
Ugli/grapefruit-gratin - tequila/chili-sorbet
mrt
[6]
Salade met camembertsaus
apr
[6]
Tuile's
mrt
[7]
Porto pudim flan
apr
[7]
Notenijs