Receptuur Cuisine Culinaire Amsterdam 1982-2013
home
zoek
menu's lijst
kok
wijn
menucommissie
colofon
Selectie op jaar 2000
jan
 [1]
Garnalenkroketjes
feb
 [1]
Taartje van courgette, aubergines en tomaat
mrt
 [1]
Salade van gegrilde roodbaars met verse kruiden en botersaus
apr
 [1]
Eendenleverterrine
mei
 [1]
Carpaccio van tonijn
jun
 [1]
Groene en witte asperges met palmhart, postelein, roodlof en amandelen
sep
 [1]
Artisjok met krab
okt
 [1]
Drie bereidingen van makreel met een citroen/tijm-dressing en gerookte tomaat
nov
 [1]
Toffees van eendenlever en mango
dec
 [1]
Oesters met knoflook, peterselie en aardappelpuree
jan
 [2]
Mousseline de legumes
feb
 [2]
Tongfilets met slakken en beurre blanc
mrt
 [2]
Ravioli van geroosterde kwartel en eendenlever met lenteui
apr
 [2]
Kabeljauwschotel
mei
 [2]
Risotto met fungi en sinaasappel
jun
 [2]
Terrine van asperges en scampi
sep
 [2]
Gebraden lamstong met kleine roodbaars en maïspuree
okt
 [2]
Op de graat gebakken scholfilet met een millefeuille van Zeeuwse wilde oesters
nov
 [2]
Boekweitblinis met gerookte kip en kaviaar
dec
 [2]
Soep van garnalen met specerijen, rouille met Piment d' Espelette, koriander en spies met garnaal en knolselderie
jan
 [3]
Roast van entrecôte met gestoomde groenten en een getruffeerd aardappelbuideltje
feb
 [3]
Confit van konijnenbout met eendenlever en pruimen met champignoncrème
mrt
 [3]
Lamsrugfilet met een krokante laag van merg, knoflook en kruiden
apr
 [3]
Lamskoteletjes met honing en koriander
mei
 [3]
Tortelloni gevuld met ricotta en spinazie, met saliesaus
jun
 [3]
Consommé Floreal
sep
 [3]
Tomatengranité met oregano en blanc manger
okt
 [3]
Licht gerookte en daarna gestoomde zeebaars met gebraiseerde venkel en gebakken inktvis
nov
 [3]
"Loempia" met stokvis
dec
 [3]
Rode patrijs
jan
 [4]
Surprise van peer
feb
 [4]
Specerijenijs en stroop van sinaasappel met mango
mrt
 [4]
IJs van geitenkaas, kruidige vijgensaus en kletskoppen
apr
 [4]
Warme ananas met roze peperkorrels en vanille-ijs
mei
 [4]
Kwartel in krokant pastanestje
jun
 [4]
Zalmbonbon met lamsoren en gebakken asperges
sep
 [4]
Konijnenbout met inktvisjes
okt
 [4]
Gekaramelliseerde ananas met een kroketje van chocolade en kerrie-ijs
nov
 [4]
Tong met salie, pistachenoten, herfstpaddestoelen en gekonfijte groenten
dec
 [4]
Perenfeuilleté met gembercrème en sorbet van passievrucht met nootmuskaat
mei
 [5]
Semifreddo van witte chocola met noten en chocoladegarnering
jun
 [5]
Asperge-roomijs
sep
 [5]
Honingkaramel met verse geitenkaas en frambozen
nov
 [5]
Haaskoteletjes met mergcarpaccio en pompoenpuree
dec
 [5]
Ingrediënten voor 1 l sorbet (15 personen) ½ l suikersiroop van 30 graden Baumé (½ l water op 500 g suiker) ½ l sap van passievruchten ½ noot nootmuskaat
jun
 [6]
-
nov
 [6]
Lychee-appel-venkel