Receptuur Cuisine Culinaire Amsterdam 1982-2013
home
zoek
menu's lijst
kok
wijn
menucommissie
colofon
Layer 1

Receptuur van de Cuisine Culinaire Amsterdam (CCA) 1982-2013

De receptuur van deze website is voor de periode 1993-2013 overgenomen van de website die Jaap Hollenberg heeft bijgehouden met de receptuur van de Cuisine Culinaire Amsterdam (CCA). In 2013 kreeg de CCA een nieuwe website en daarmee verdween de eerste website van de CCA.

Ik heb tekst van de html-pagina's van Jaap in tijdloze mysql-tabellen omgezet. Dat is redelijk goed gegaan, maar hier en daar was wel wat handwerk nodig. Fouten die alsnog gevonden worden, repareren we.

Deze webpagina's bieden de mogelijkheid te grasduinen in de receptuur zelf en het maakt onderzoek mogelijk naar de statische wederwaardigheden van zaken als het gebruik van ingrediënten in de tijd en hoe vaak ze gebruikt zijn.

Voor de periode 1988-1992: dank aan Peter Luijsterburg die de gedrukte receptuur uit deze periode heeft getransformeerd naar het digitale tijdperk.

Lees ook:
> Vijfduizend kreeften, 800 kilo garnalen en vijfentwintigduizend oesters
> Hoe goed koken wij?

De gedronken wijnen zijn alleen in de laatste jaren geregistreerd.

> Ben te Raa
Almere, 5 november 2014.

updates
Bijgewerkt september 2015.
In november 2015 is een lijst met menucommissies toegevoegd.
In 2016 is begonnen met het toevoeven van receptuur voor medio 1993. Dit is afgerond voorzover we de teksten van de receptuur konden achterhalen.
Juli 2019: verbeteringen en geschikter gemaakt voor mobiel.


Bezoek ook mijn website: www.teraa.nl

 
Website Cuisine Culinaire Amsterdam
www.cc-amsterdam.nl
Website Cuisine Culinaire Nederland
www.cuisine-culinaire.nl